Instalația de incălzire a băncilor este sigură si economică

Sistemul INFREO de incălzire a băncilor cu radiații infraroșii , instalate în biserici, sunt foarte economice! Consumul de energie al sistemului de incălzire este de 220 W pe metru linear, ceea ce inseamnă că încălzirea băncilor unei biserici de dimensiuni mai reduse (cu 14 banci ~ 30 ml) este de aproximativ 2,55 RON/oră.

În cazul încălzirii unei biserici de dimensiuni mai mari (cu 30 de banci ~ 100 ml) valoarea facturii de energie electrică se va ridica la aproximativ 8,80 RON/oră.

Aceste valori pot fi considerate nesemnificative in condițiile actuale de scumpire a prețurilor la energie.

Sistemul de încălzire INFREO a băncilor se compune din benzi de folie PET, care radiază căldura conform unei proceduri brevetate, numai Intr-o anumită direcție, adică in sus.

Filmul radiant este dotat cu un înveliș protector, oferind siguranță completă, lucru dovedit de rezultatele diferitelor teste si examene pe dealungul experienței noastre.

IMG_0647

Având în vedere prețurile la energie din ce în ce mai ridicate, firma noastră oferă soluții avantajoase pentru încălzirea unor interioare mari, cum ar fi biserici, case de rugăciune. Am elaborat o soluție unică în țară, prin utilizarea celor mai moderne materiale, creând astfel așa-numitul sistem de încălzire INFREO pentru bănci de biserică (încălzire la contact pentru suprafețe de șezut).

La baza metodei elaborate de noi, care este eficientă in mod dovedibil, stă folia termică INFREO sau filmul radiant de incălzire cu radiații infraroșii, pe care se bazează și sistemele de încălzire prin pardoseală cu infraroșu. Am completat toate acestea cu sistemul de automatizare adecvat, ținând seama de consumul redus de energie, posibilitatea de incorporare, respectiv de reglementările legate de protecția monumentelor istorice.

ÎNAINTE

DUPĂ