IMG_0647

Az egyre dráguló energiaárak mellett cégünk kedvező megoldást kínál, nagy bel terek, mint templomok, imaházak fűtésére. Hazánkban egyedülálló megoldást dolgoztunk ki a legkorszerűbb anyagok felhasználásával, így jött létre az úgynevezett Templomi padfűtés (Ülőfelület kontaktusfűtés).

Az általunk kidolgozott és bizonyítottan jól működő eljárás alapja az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő infravörös fűtőfólia vagy fűtőfilm, ami az infravörös padlófűtés rendszerek alapja is. Mindezt kiegészítettük a megfelelő automatikával szem előtt tartva az alacsony fogyasztást, a beépíthetőséget, valamint a műemlékvédelemmel kapcsolatos előírásokat.

A padfűtés biztonságos, energiatakarékos

A templomokban kialakított infra padfűtés rendkívül energiatakarékos! A fűtésrendszer energia-felvétele 160 – 220 W folyóméterenként, azaz egy kisebb (14 pados ~ 30fm) templom padfűtése körülbelül 2,55 RON óránként. Egy nagyobb templom fűtésekor (30 pados ~ 100 fm) 8,80 RON óránként a villanyszámla terhelése. Ez a mai egyre dráguló energiaárak mellett csekélynek mondható.

A padfűtés elektromos PET fólia sávokból áll, amelyek a meleget szabadalmazott eljárás szerint csak egy bizonyos irányba, felfelé adják le. Az energia megtakarítás kb. 70-80% a hagyományos fűtési rendszerekhez viszonyítva.

Akár 80%-os energia megtakarítás. A lézersugaras érzékelővel ellátott kapcsolásos infra padfűtés rendszerrel, amely akkor kezdi fűteni az adott padfelületet, amikor valaki helyet foglal a padban. A fűtőfilm védőburkolattal van ellátva, teljesen biztonságos, ezt különböző teszteredmények és vizsgálatok bizonyítják, továbbá referenciáink.

ELŐTTE

UTÁNNA